Després de moltes setmanes d’esforç i treball, el dia 11 de març es poder fer la 3a Nocturna Trail, la nostra cursa. Veient la resposta de les persones inscrites i que tot el que s’havia preparat va funcionar a la perfecció, podem dir que estem molt CONTENTS. Com a cursa solidària hem pogut fer una donació a l’entitat Amics de Joan Petit per un valor de 2.007 €.

A nivell esportiu, els guanyadors van ser els següents:

General masculina
🥇Xavi Sebastià 00:57:57
🥈Uri Ferré 01:00:35
🥉Lucas Saied 01:01:33
.
General femenina
🥇Anna Fernández 01:11:49
🥈Aída Pérez 01:15:07
🥉Ana R. Valle 01:23:33
.
Volem donar les gràcies pel suport rebut per moltes persones i institucions: la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell, Protecció Civil, SEM, grup batucada, Grallers de Mas Romeu, Policia Local, Wala de Sant Pere de Ribes i a tots els voluntaris que han col·laborat. Sense ells res no hauria estat possible. Cal afegir també la nostra entrenadora Alessia Bertolino, que ha fet de llebre al primer tram, al grup Sun Soul Band, que ens ha animat amb la seva música, a Athletic Events, a l’Ivan de @viajando_acontraluz, per la fotografia cedida per al cartell i les fotografies de cursa. Finalment, gràcies als nostres patrocinadors, especialment David i Arancha de la Carniceria La Pilarica, i al Joan i la Maite del restaurant La Barca de Ca l’Ardet.

Finalment, GRÀCIES a tots els participants, corredors i caminants, per confiar amb nosaltres i fer que la 3a NOCTURNA TRAIL CALAFELL hagi estat tot un èxit!!